Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı kilidi tutturulmuşrken dikkat edilmesi gereken en önemli ilke panik amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin açıka düşmesidir.

Dairesel yangın merdivenleri alelumum çelik yahut betonarme gibi dayanıklı malzemelerden mimarilmaktadır. Bu malzemeler, acil durumlarda emniyetliği elde etmek kucakin lazım mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlamlar. Kapalı tasarım hatta elementlere karşı muhafaza katkısızlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

 Buna cevap, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar ortada yayılmasını önlemek veya yavaşlatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine gereğince

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar müstacel perese anında bapnın muhtemel olan en az gün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Montaj: Yangın bapsı, gerçek şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edildiği üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle kontralaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

ölçün bir evgin çıkış kapısı genellikle 2000 TL ile 4000 TL beyninde değişen bir fiyata malik olmaktadır. Fakat, bapnın yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve öbür özellikleri kabil faktörler fiyatı etkiler.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlamlanabilir.

Yangın Kapısının bakımını kılmak derunin meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını ihmal geçirmek veya amatörce akdetmek tehlikeli neticelara yolculuk hevesliabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı Yangın Kapısı kullanıp Bizlere Ulaşarak destek alabilirsiniz.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page